PERSEMBAHAN

Sahrol Muslih menawarkan persembahan lagu-lagu fitrah jiwa yang penuh dengan ilmiah dan pesanan buat diri khususnya dan pada semua amnya dalam majlis-majlis  patuh syariah seperti berikut :

  • Iftar 
  • Rumah Terbuka Aidilfitri
  • Walimah
  • Ihtifal/convo
  • Ma’al Hijrah
  • Forum/majlis ilmu
  • Makan malam
  • Pesta/karnivalHARGA SHOW :

ALBUM

Album SEDEKAD

Segala puji hanya padaNya. Selawat dan salam ke atas kekasihNya Muhammad s.a.w kerana jasanya kita berada di dalam nikmat iman dan Islam.

Alhamdulillah dengan izinNya terhasil sebuah kenangan abadi hingga ke syurga insya Allah. Ibarat seorang penulis, ia berhasil meninggalkan sebuah buku  buat pedoman insan yang bakal membacanya.

Kebaikan ini kuhadiahkan kepada guru-guru ku, ibu dan ayah ku, isteri dan ana-anak ku, kaum keluarga ku dan kaum muslimin dan muslimat serta mu’minin dan mu’minat.

Semoga ia menjadi wadah hidayah kepada sesiapa sahaja yang mendengar. Aamiin ya rabbal ‘aalamiin… 

Album SEDEKAD merupakan gabungan single sejak 2016 – 2021. Didatangkan dalam dua fungsi CD audio dan USB mp3 untuk memenuhi perkembangan teknologi yang sedang pesat membangun agar album ini dapat dimanfaatkan secara fleksibel dan memudahkan pengguna.

Track List :

1. Takdir
2. Redha
3. Ilmu
4. Nur hidayah
5. Epilog Raya

6. Setitis Kasih
7. Jangan Dihati
8. Insan Mulia
9. Tazkirah Muslih
10. Zikir Taubat

11. Kita Bersaudara

dengar dan beli album sedekad di sini

Bagi anda yang mempunyai player CD dan USB, anda boleh dapatkan album SEDEKAD 2in1. Kami telah gabungkan keduanya dalam satu pack menarik beserta lirik seperti di atas.

Telah berada di shopeebeli sekarang !

Manakala bagi anda yng tidak mempunyai CD player, anda boleh dapatkan album SEDEKAD versi USB CARD.

Perbezaan dengan album sedekad 2in1, ianya tidak dilengkapi dengan lirik. Sekiranya anda memerlukan lirik, watsapkan email anda dan kami akan hantar lirik.

Terima kasih.

Album SEDEKAD versi mp3 usb card merupakan inovasi dari album sedekad 2in1 dengan tambahan 3 track bonus single baharu 2021.

Usb card ini memuatkan 11 track kompilasi terunggul + 3 track bonus.

penggunaan yang sangat mudah hanya cucuk sahaja ke usb port format audio mp3.

Boleh digunakan di radio kereta, laptop, hp android dan ios,  dan dimana-mana sahaja terdapat usb port anda boleh gunakanya.   

Kini di shopee… beli sekarang !

Sebarang Pertanyaan, Hubungi :